• Limuzin bérlés gyerekeknek

  • Limuzint bérelni nem csak felnőtteknek hanem gyerekeknek is lehet. A limuzin kölcsönzés nem csak a szokásos party hangulat és luxus megteremtésére bizonyul remek választásnak, hanem akkor is, ha gyermekzsúrokról van szó. A kicsik számára felejthetetlen élmény lesz a járgányt kipróbálni, és átélni belül az igazi sztárhangulatot, persze a közös fotózásról sem elfeledkezve.
    Cégünk a gyermekekre is gondol, hiszen igazán nagy örömöt jelenthet a kicsiknek, ha egy valódi limuzinban utazhatnak, amihez hasonlót eddig talán csak filmekben láthattak.

    A tetőablak természetesen nyitva áll, hogy ők is élvezzék az utazást, és az ablakon kiintegetve mosolyt csaljanak a járókelők arcára. A limuzint kérésre lufival díszítjük, így teremtve még inkább gyerek zsúr hangulatot.

    A koccintás ebben az esetben sem maradhat el, mert sofőrjeink gyerekpezsgőt szolgálnak fel kis utasaiknak. Legyen szó szülinapról, névnapról, vagy bármilyen más, gyermekek számára fontos eseményről, a limuzin bérlés és a szolgáltatás kínálta lehetőségek számukra igazi kaland lesz. Tedd a gyerkőcök programját is egyedivé limo bérlés segítségével! A minőségi lufi dekoráció ára csak 4000 Ft.

    Érdeklődj bátran, mindenben állunk a rendelkezésedre!