• Limuzin bérlés Budapesten és egész Magyarország területén

  Limuzinunk remek választás esküvőre, leánybúcsúra, születésnapra, névnapra, partyhoz, városnézéshez, reptéri transzferhez, meglepetésnek vagy egyszerűen csak mert megérdemled a luxust. Vendégeink legtöbbször a különleges események, vagy a party hangulat fokozásáért fordulnak hozzánk limuzin bérlés vagy limuzin kölcsönzésért. Egyedülálló limuzinjainkkal tovább emelheti a party hangulatát, és nem utolsó sorban megkönnyítheti a vendégek szállítását is egy-egy rendezvény alkalmával. 15 éve dolgozunk a vendéglátásban, és ezen belül már ötödik éve limuzinok bérbe adásával is foglalkozunk. Minőségi és egyedi limuzinokkal állunk megrendelőink szolgálatára Budapesten és egész Magyarország területén.

  Végre itt a hétvége, és másra sem vágysz mint egy fergeteges bulira? Gondoltál már rá, hogy a szórakozóhelyre történő utazás minden pillanatát felejthetetlenné varázsolhatnád? Kápráztasd el barátaid egy menő járgánnyal, ahol vagány fotókat készíthettek, bejárhatjátok a fővárost az éjszakai fények minden csodáját megélve, és a bulit a tetőablakon kiállva indíthatjátok.
  A limuzin bérlés Budapesten egyre népszerűbb, de mindig különleges élményként áll rendelkezésetekre. Esküvő, szülinapi ünneplés, vagy barátnőd utolsó, hajadonként töltött bulizásai kapcsán is érdemes kipróbálnod, milyen érzés, amikor pezsgőspohárral a kezedben kiállsz a limo tetőablakán, és úgy érzed, tiéd a világ!

  Limuzinunk a megbeszélt címen mindig pontosan veszi fel a társaságot. Profi sofőrjeink a vendégek igényei szerint tervezik meg az útvonalat, kérésre megállási, fényképezési pontokkal. Továbbá alkalomhoz illően öltözve ajtót nyitnak, pezsgőt bontanak, figyelnek a részletekre, és mindent megtesznek azért, hogy a legnagyobb kényelemben, és luxusban utazhass. 
  Budapest területén belül ingyenes a kiállás. Budapesten kívül, személyre szabott kilométer díjak érvényesek. Minden rendelés mellé egy üveg pezsgő ajándék! Rendelj limuzint és éld át ezt a varázslatos élményt! Valósítsd meg álmaid, utazz tetőablakos limoban mint egy sztár! Ha a mi limuzinjainkkal érkeztek Magyarország legnagyobb szórakozóhelyére a LIGET klub-ba vagy a Morrison's 2-be, a belépés ingyenes, plusz egy-egy welcome shot-ot kaptok ajándékba.

  Hívj minket a hét bármely napján, hogy limuzinunk a szolgálatodra állhasson! Like-olj minket a facebook-on, hogy első kézből értesülj híreinkről!