• Partylimuzin

  • Kezdődjön a party a limoban! Gondoltál már arra, hogy a régóta várt bulit már az indulás pillanatától felejthetetlenné tedd? A haver kocsija, vagy a tömegközlekedés helyett ezúttal éld át a sztárok világának élményét, és válassz luxuslimuzint a party éjjelén! A party limuzin kölcsönzés Budapest városában egyre inkább elterjedt, ám ez korántsem jelenti azt, hogy sablonos élményben lesz részed, ha a menő luxusjárgánnyal furikázol a pesti éjszakában.

    Mielőtt átadjátok magatokat a csajokkal az önfeledt szórakozásnak, tegyetek még néhány kört a városban, fedezzétek fel az éjszakai fényeket, és hangolódjatok pezsgő társaságában a bulira! A tetőablakon kiálva, ahogyan hajatokba kap a szél, olyan közös élményeket szerezhettek, amelyek egy életen át elkísérnek majd. A profi fényképezési lehetőségnek köszönhetően megörökíthetitek az éjszakai autózás minden pillanatát, hogy még évek múltán is örömmel gondoljatok vissza a pörgős éjszakára. Bulizzatok barátaiddal már a limoban, pezsgőzzetek és szóljon a zene, hiszen mi másról szólna a fiatalság, ha nem a szórakozásról és a barátokkal töltött időről. A party limuzin bérlés Budapest területén remek lehetőséget teremt az éjszaka megkoronázására.  

    Érkezz stílusosan a party helyszínére limuzinnal, tetszőleges útvonalon, fényképezési lehetőséggel. Élvezd az éjszaka minden pillanatát, legyen már a buliba vezető út is emlékezetes. A tetőablakon kiállva érezd a város lüktetését és a mosolygó pillantásokat. Dübörögjön a kedvenc zenéd és mozduljon együtt a kéz! Rendelj limuzint és éld át ezt a varázslatos élményt! Sofőrjeink mindent megtesznek a tökéletes partyhangulatért!

    Vendégeink VIP vendégeknek számítanak, ezért ha a mi limuzinjainkkal érkeztek Magyarország legnagyobb szórakozóhelyére a LIGET klub-ba vagy a Morrison's 2-be, a belépés ingyenes, plusz egy-egy welcome shot-ot kaptok ajándékba.

     Érdeklődj bátran, mindenben állunk a rendelkezésedre!